Om du är mellan 13-20 år och vill uppleva en underbar sommarkväll med musik, lycka och världens goaste stämning är kulturKRÄMs Sommarfest helt rätt för dig! Om du inte är anmäld till kulturKRÄM har vi extraplatser till sommarfesten. Anmälan längst ner på denna sidan.

Med musiken i fokus anordnas Sommarfesten exklusivt för festivalens deltagare. Festen kommer att äga rum den 16:e juni kl 17.30-21.30 på Artistens innergård. Den kommer att arrangeras av en ung arrangörsgrupp i samråd med kulturKRÄMs festivalteam och med hjälp av stadens ungdomssatsningar. Kvällen kommer bjuda på enorma musiksensationer, allt från känslosam punk, house och svensk hiphop och myrorna lånar ut sina finaste saker för att göra kvällen ännu skönare!

Kvällens underhållning kommer bestå av:

YokoDJs, bildades i oktober 2009 och det är en ideellförening i Göteborg som arbetar för att skapa en mer jämställd musikscen, med fokus på DJ-konst. Yoko djs har ett tajt samarbete med Sensus. De kommer att bjuda på en show som du sent kommer att glömma!

Bang Bang Band, är ett stort band, ett storband med krut i som består av medlemmar från World Fusion Collective. Med ett potpurri av dansanta låtar från olika kulturer bjuder Bang Bang Band på en käftsmäll i världsmusikens tecken. Den unga orkestern blandar låtar från norden, västindien och balkan med en enorm spelglädje och fina soloinsatser.

Olles Fightclub, är ett punkband från Göteborg som levererar grym musik med energi på topp. Bandet grundades i början av 2012 och har gjort ett stort antal spelningar. De har släppt två EPs under året 2013, ’‘Riktigt arg trallpunk’’ och ’‘Över min döda kropp’’. De här tre killarna kommer att bjuda på riktigt grym, arg och känsloladdad punk, så missa absolut inte det!

Huset, det åtta man starka hiphopbandet Huset från Göteborg debuterade 2013 med sin första skiva ”Allt en man vill ha är mer”. I år sjösätts en EP-trilogi vid namn ”Vi kom, tillbaka, till slut”

Musiken som släpps nu är till skillnad från den tidigare producerad av ett helt band, i replokalen och i den egna studion. Till sommaren väntar ett fullspäckat spelschema och ytterligare 2 EP-releaser.

WM – Widman & Mårtensson, är en DJ-duo som består av två tjejer, Johanna Widman och Mikaela Mårtensson. De gillar att underhålla, har fett mycket energi och spelar grym musik, både progressive/electro house och höjdpunkterna från topplistorna. Framtidsplanerna är att släppa egna remixer och egen producerad musik. De levererar alltid hundra procent och sprider go’ energi.

Vi ses på sommarfesten! Anmälan här!

För mer info och uppdatering besök eventets facebook-sida: https://www.facebook.com/events/673914046013126/?fref=ts

 

Myrlogo_jpg