3d-print

Under denna workshop får du testa på att skapa ett enkelt objekt i 3d och sedan skriva ut det på en 3d skrivare. Frilagret är på plats för att guida dig.

Om 3d printers
Det har kallats den nya 3d revolutionen. Tekniken används både inom industri, medicin,  konst och bland hobbyister.  Redan idag kan man ladda ner olika 3d objekt från nätet, skriva ut en reservdel till bilen, någon smart pryl till cykeln eller skapa en egen uppfinning och dela den med en hel värld.
Om Frilagret

Frilagret är en arena för ung kultur, det är stadens unga som bestämmer över innehållet. Genom att arbeta utifrån de ungas egna initiativ, förutsättningar och erfarenheter vill vi skapa möjligheter och rum för alla med ett intresse för ung kultur. På så sätt vill vi också främja ungas inflytande och delaktighet i stadens konst- och kulturliv. Som ung arrangör räknar vi dig mellan 13 och 30 år. Som besökare är du välkommen oavsett ålder.

I verkstan på Frilagret hålls regelbundet workshops på olika teman, lite beroende på efterfrågan. Det finns utrustning för att sy, screentryck, 3d print och mycket mycket mer. Alla mellan 13-30 är välkomna med önskemål på workshops.
www.frilagret.se

frilagret1000x500