En öppen workshop för den som vill testa på en Afrikansk teknik! Ni kommer att tvinna runt, runt med garner och skapa långa rep som sedan sätts ihop till en matta. Ni kommer att göra mattan tillsammans, och det är upp till er som kommer och besöker och medverkar på Kulturkräm hur stor den matta kommer att bli. Mattan sätts ihop efter kulturKRÄM och foton på arbetet läggs ut på hemsidan.

Detta är ett projekt som kan fortsätta till nästa festival, -vi fortsätter tvinna den tills vi har fått ihop till en tillräckligt stor matta!

En utställning kommer att visa vi vad ni har gjort, vartefter mattan kommer att auktioneras ut för att kunna skänka pengarna till behövande barn.

 

Om Anayah Norlin

Anayah Norlin kallas även a.a.mc.n. Inom musiken kallas hon för Anayah Roots och jobbar internationellt inom Roots Reggae. Hon håller med på Grafisk Formgivning och har eget företag inom Design, Musik och Konst. Hon använder sina illustrationer till bl a. textiler som till exempel t-shirtar, bygger hemsidor, fotar, gör logor och säljer sin konst. Hon inspireras från naturen och staden och arbetar mycket recyclat och ekologiskt.  I hennes klädmärke som hon driver tillsammans med sin gode vän arbetar hon med ett projekt som heter URBICA.