Festivalpass

Du kan välja mellan ett festivalpass som gäller hela festivalen eller endagspass. Är du medlem i RUM får du rabatt och vill du verkligen vara med i festivalen kan du volontära och gå gratis!

Boka workshops
Vill du säkert kunna gå på en workshop gäller det at du bokar i tid! Genom bokningen kommer du att kunna välja de workshops du helst vill gå. Du är garanterad minst 2 av dina workshopval plus invigings- och avslutningsworkshopen. På festivalen kommer också möjlighet till drop-in att finnas. Dessa pass och öppna workshops behöver du inte boka.

Vad kostar ett festivalpass?
Med ett vanligt festivalpass kan du ta del av hela programmet alla tre festivaldagar. Tänk på att du ändå måste boka dina workshops för att vara garanterad en plats på dem. Ett pass kostar 200 kr.

Endagarspass: Endagarspasset är till för dig som bara vill eller kan gå på en av dagarna. Du kan välja bland följande och till dessa priser:
söndag: 60 kr
måndag: 120 kr
tisdag: 100 kr

Samtliga pass innefattar även tillträde till de öppna workshopsen på festivalområdet.

Bekräftelse och betalning
Efter att du fyllt i din bokning kommer du få ett bekräftelsemejl med alla dina val och ett inbetalningskort på brevlådan. Har du inte fått ett bekräftelsemejl efter att du skickat in din bokning, hör av dig till oss.

OBS! Tänk på att bokningen är bindande! Om du av någon anledning måste boka av måste du göra det innan.

Gruppbokning
Grupp, band, crew, lag, team eller förening  -boka er i grupp och kom hela gänget! Er gruppledare gör gruppanmälan under angivna datum. Efter det måste var och en i gruppen registrera sin anmälan för egen hand. Blir ni bokade som grupp är chansen större till att få en gemensam workshop!

Övrigt
Som volontär under kulturKRÄM workshopfestival går du naturligtvis gratis. Som medlem i föreningen RUM Västra Götaland eller Halland betalar du som deltagare 100 kr mindre för ett guldpass. Om det gäller dig, -kom ihåg att skriva det i din anmälan!